syamigha rahim

#ROTICELUPTELUR *TakKan Terpisah* :D
Jumaat, 30 November 2012 | 5:42 PG | 0 comments
hello my stalker. >< cehhh ada ke orng nk stalk ? hahah LOL btw haaa nampak kann gambar atas ni ,nilahh kitorngg tadaaaa :D *MEMBERS GROUP FROM #ROTICELUPTELUR !! hahaha..unikk tak nama group tu wuuu ^^ ehhh tapi bukan kitorng 3 je..ada yang lain.kitorng actually berenam ! *yg kat atas ni yg berbaju hitam ala2 korea gituu nama dia LIYANA ,yg berhijab pinkk yg omeyy2 lagi debomm tu *SYAZZA AQILA n the last person yg berbaju biru yg bajet2 tu..hahaha..ME! SYAMIRA , :) owner blog. ^^ yg lagi tiga yg always cute dan cantik nama dia *SYAKILLA,ADILAH,FERRA. >< time ni ada kat MACDONALD NILAI tgh celebrate birthday saya !hmm sedih sikit lah sebab xdpt lepak ramai2. hehe. tp tkpelahh kira okayy lah tu..still happening, kitorng buat mcd tu macam rumah sendiri...gelak besar2 dan snapping gedik2. hahaha..papepun I'm very very happy todayy.I'm so appreciate :) terima kasih untuk sahabatku #ROTICELUPTELUR. :* hariku sunnguh bermakna bila ada disamping kamu semua..cewahhh. muahh XOXO !

Older Post | Newer Post