syamigha rahim

RAYA a.k.a PMR :D
Jumaat, 17 Ogos 2012 | 11:42 PG | 0 comments
Hey...Assalamualaikum.. wahhh lamenyer tak berblogging since jadi budak pmr ni la katekan...*cough* XD
hahaha...busy je,xde mase nak layan laman sesawang...cewahhh. :) hihi,so how's your days guy? everything allright? hee...eh eh eh...chopp nak tanye how dates is today? LOL eighteen august right? haa ! thats mean 2 hari lagi kite akan menyambut hari raya aidilfitri..whoaa seronoknyer.....taksabar nak balik kampung! hehe..rinduu my granny yg gorgeous lagi omell tu..#act nekkkkk..nak duet raya *flip hair* XD haha..kwajaak.
seriously tak sabar nak enjoy..hmm bosann lah asik 24 hours buku,buku,buku dan buku...fuhh eye bag pun dh lebam woii.. O.O actually,batch 97,baru je habis trial.fuhh soalan dye boleh tahan susah...siape yg tak bace buku tu...mmg perah otak gile ahh...but,spe yg bce confirm bole jawap.yeahh god willing :) hmm lepas raya..1months later cmtu,world war pun bermula...hahaha whats I means is PMR! so time raya nanti tak bole enjoy sangat,BEWARE ! pmr students! so? acano persiapan raya? sudah complete kah belum? hehe..baju raya warne ape?langsir tuka tak?rumah cat baru ke?buat kuih ape? haha. *mak jemah* tahun ni my family telah memilih colour tema 'GREY' haha,warna yg malap... but its look like something yg simple and quite interesting jugak lah.tapi kannnn... this year,the moment when aku tnye all my member colour baju diorng ape...ehh same lah grey jugak.LOL ..,ohlord..it same! hmm dont mind lah..bukan raya same tempat pun..haha.lawak k lawak :D hm,last post before this,is about my Ex-pired-Boys..haha, now,my relationship is change to relationSHIT :( but nevermind..semua berlaku ade hikmah.hmm in this case.I'm not to blame anyone..just redha dengan ape yg jadi.so apepun..SELAMAT BERAYA TANPE SAYA AWAK :) okayy lah,got to go now..see you later readers..XOXO..brb~  ;-*

Older Post | Newer Post